Wanneer u naar het inlogveld in het NMVS gaat, uw gebruikersnaam invult en op de reset password button klikt dan ontvangt u een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Voor de FMD geldt dezelfde procedure. Wanneer u naar naar het inlogveld in de FMD gaat, vind u onderin 'wachtwoord vergeten'. Als u daar de gebruikersnaam invult wordt er een reset link gestuurd naar de opgegeven gebruikersnaam.

Het NMVS is alleen toegankelijk als er een certificaat ge├»nstalleerd is. Indien dit niet het geval is zal er een '403 Forbidden' foutmelding worden getoond.